Boodschappen voor bedrijven

Met de boodschappendienst van Boodschappenonline hoeft u uw medewerkers niet meer naar de supermarkt te sturen tijdens werktijd. Bestel eenvoudig de artikelen voor de lunch, voor bij de koffie- & theepauze of de vrijdagmiddagborrel online en wij bezorgen uw boodschappen op uw bedrijf of kantoor tot in de keuken en zonder bezorgkosten.


De bezorgservice voor bedrijven en kantoren

Bij Boodschappenonline kunt u terecht voor al uw boodschappen. Naast vers fruit, ambachtelijk brood en andere levensmiddelen kunt u bij ons ook voordelig de huishoud- & schoonmaakartikelen bestellen. Ons assortiment bestaat uit artikelen van diverse merken, van bekende A-merken tot onze huismerken met de beste prijskwaliteitverhouding.


Werkfruit gratis bezorgen

Als ondernemer weet u als geen ander hoe belangrijk gezond personeel is. Gezonde medewerkers dragen bij aan een gezond bedrijf. Een manier om gezonde voeding onder de aandacht te brengen bij uw personeel is door fruit op de werkplek aan te bieden.

Boodschappenonline bestellen op de dagopvang


Boodschappen online bestellen

U heeft geen zin of tijd in het doen van zware boodschappen? Uw medewerkers doen de boodschappen, maar declareren parkeerbonnetjes en bonnetjes van de supermarkt, die ook nog eens niet voldoen aan de eisen van de belastingdienst?

Met de boodschappenservice van Boodschappenonline doen wij de boodschappen voor u.

U logt eenvoudig in met uw mailadres en uw eigen gekozen wachtwoord op onze webwinkel, waar u meteen toegang krijgt tot onze uitgebreide webwinkel. Artikelen bestelt u bij ons per stuk en voegt u gemakkelijk toe aan uw boodschappenmand. Herhaalaankopen kunt u eenvoudig doen vanuit uw boodschappenmand, wel zo snel en net zo gemakkelijk.

Boodschappen worden zonder bezorgkosten geleverd


Boodschappen worden zonder bezorgkosten geleverd

Boodschappenonline levert de boodschappen door heel Nederland en dit alles zonder bezorgkosten.

Zo worden uw boodschappen volgens de HACCP norm gekoeld vervoerd en voldoen onze magazijnen aan strenge eisen op het gebied van hygiëne. Al onze bezorgers zijn tevens in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG, is een verklaring waaruit blijkt dat het gedrag in het verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van een specifieke taak of functie in de samenleving).

Uw bestelling wordt door onze bezorgers netjes op locatie tot op de afdeling geleverd.

En waar u van andere partijen misschien gewend bent bezorgkosten te betalen is dit bij Boodschappenonline niet het geval. U bestelt gewoon wat u nodig heeft zonder bijkomende kosten!
Besparen op boodschappen


Besparen op uw boodschappen

Bij Boodschappenonline betaalt u niet alleen de laagste prijs u ontvangt ook regelmatig aanbiedingen van ons. Zo profiteert u altijd van de laagste prijs.

Aanmelden als nieuwe klant

Benieuwd of wij ook in jouw omgeving leveren?

Vul dan onderstaand formulier in, dan laten wij binnen twee werkdagen weten of wij in jouw omgeving leveren.

 

Informatie aanvragen

Ben je benieuwd naar onze voordelen?

Vul dan onderstaand formulier in en ontvang onze brochure binnen twee werkdagen in jouw mail.