Boodschappen voor kinderopvang

De kinderopvang vervult een maatschappelijke taak en staat voor een gezamenlijke verantwoordelijkheid van de opvoeding met als doel; “kinderen de beste ontwikkelingskansen te bieden”. Op het kinderdagverblijf, de buitenschoolse opvang en de peuterspeelzaal gaat de opvang van kinderen verder dan alleen onderdak bieden.

Ook Boodschappenonline beperkt zich niet alleen tot de kerntaken; “de boodschappen bezorgen bij onze vaste klanten tegen de laagste prijs” maar denkt ook graag mee met haar klanten. Wij doen dit proactief, betrouwbaar, professioneel, en persoonlijk.

Eén totaalleverancier voor al uw boodschappen

Bij Boodschappenonline kunt u terecht voor al uw boodschappen. Naast vers fruit, ambachtelijk brood en andere levensmiddelen kunt u bij ons ook voordelig de luiers, babydoekjes en andere verzorgingsartikelen bestellen. Ons assortiment is specifiek afgestemd op de wensen en behoeften van de kinderopvang.
Boodschappenonline bestellen op de dagopvang

Boodschappen online bestellen op de dagopvang

Als pedagogische medewerker wilt u zich niet druk hoeven te maken over de boodschappen, uw aandacht en tijd gaat uit naar het begeleiden van de kinderen.

Met de boodschappenservice van Boodschappenonline doen wij de boodschappen voor u.

U logt eenvoudig in met uw mailadres en uw eigen gekozen wachtwoord op onze webwinkel, waar u meteen toegang krijgt tot uw eigen boodschappenlijst. Een boodschappenlijst die zelf is samen te stellen op uw voedingsbeleid. Artikelen bestelt u bij ons per stuk en voegt u gemakkelijk toe aan uw boodschappenmand. Herhaalaankopen kunt u eenvoudig doen vanuit uw boodschappenmand, wel zo snel en net zo gemakkelijk.

Eigen afgeschermde lijst

Bij ons kunt u een eigen afgeschermde lijst laten maken. Een afgeschermde lijst met enkel de artikelen die voldoen aan uw voedingsbeleid, een speciale afgeschermde lijst voor de kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en peuterspeelzalen.

Wat u maar wilt en met het voordeel, dat u voor uw locaties een afgeschermde omgeving creëert waaruit ze kunnen bestellen. Eenvoudig, overzichtelijk en volgens het beleid van de organisatie.
Boodschappen worden zonder bezorgkosten geleverd

Boodschappen worden zonder bezorgkosten geleverd

Boodschappenonline levert de boodschappen door heel Nederland en aan elke locatie, ongeacht of het nu gaat om een KDV, BSO of PSZ en dit alles zonder bezorgkosten.

Zo worden uw boodschappen volgens de HACCP norm gekoeld vervoerd en voldoen onze magazijnen aan strenge eisen op het gebied van hygiëne. Al onze bezorgers zijn tevens in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG, is een verklaring waaruit blijkt dat het gedrag in het verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van een specifieke taak of functie in de samenleving).

Uw bestelling wordt door onze bezorgers netjes op locatie tot in de keuken en zelfs op wens tot in de koelkast geleverd.

En waar u van andere partijen misschien gewend bent bezorgkosten te betalen is dit bij Boodschappenonline niet het geval. U bestelt gewoon wat u nodig heeft zonder bijkomende kosten!
Besparen op boodschappen

Besparen op uw boodschappen

Bij Boodschappenonline betaalt u niet alleen de laagste prijs u krijgt standaard ook nog eens korting op uw boodschappen. En als er producten in de aanbieding zijn, dan brengen wij dit onder de aandacht bij uw kinderopvanglocaties. Zo profiteert u altijd van de laagste prijs.

Aanmelden als nieuwe klant

Benieuwd of wij ook in jouw omgeving leveren?

Vul dan onderstaand formulier in, dan laten wij binnen twee werkdagen weten of wij in jouw omgeving leveren.

 

Informatie aanvragen

Ben je benieuwd naar onze voordelen?

Vul dan onderstaand formulier in en ontvang onze brochure binnen twee werkdagen in jouw mail.

 

Afspraak maken

Wil jij nader kennis met ons maken?

Vul dan onderstaand formulier in en dan kom ik vrijblijvend langs.

 

Offerte aanvragen

Ben je benieuwd wat wij voor jouw kinderopvangorganisatie kunnen betekenen?

Vul dan onderstaand formulier in en ontvang binnen 1 week jouw offerte.