Boodschappenbezorger

Geplaatst door Boodschappenonline 03-09-2014 0 commentaar Nieuws,

Even voorstellen: Sven Veneman, magazijnmedewerker en boodschappenbezorger bij Boodschappenonline.

 

Sinds juli 2012 werk ik met veel plezier als magazijnmedewerker en boodschappenbezorger bij Boodschappenonline en verzorg ik met enthousiasme jouwBoodschappen bezorgen boodschappen. Het werken in het magazijn vraagt om een bepaalde discipline, als orderpicker ben ik namelijk verantwoordelijk voor het foutloos en netjes verzamelen van de boodschappen.

 

Net zoals jij in de supermarkt de artikelen achteruit het schap haalt voor de langste vervaldatum, pak ik voor jou de artikelen met de langste vervaldatum uit ons magazijn.

 

"Zijn artikelen onverhoopt niet voorradig? Dan haal ik onderweg, als boodschappenbezorger voor jou de ontbrekende artikelen bij de lokale supermarkt."

 

En het prijsverschil? Die betaalt Boodschappenonline. Zo streven wij naar een 100% levering, waarin de tevredenheid van onze klanten centraal staat.

 

Mijn grootste verantwoording als boodschappenbezorger is om jouw boodschappen op tijd te bezorgen en met gemiddeld 25 verschillende adressen op een route, is dat elke dag weer een mooie uitdaging. Ter plekke voeg ik jouw gekoelde artikelen samen met jouw boodschappen en controleer ik in de tussentijd of de koelartikelen een kerntemperatuur hebben tussen de 2 en 7 graden Celsius. Op mijn route word ik soms door klanten verrast met een verkoelend blikje cola of een chocoladereep en dat maakt een drukke dag weer goed.

 

Na ruim twee jaar kan ik zeggen, dat we een leuk team hebben die zich graag inzet om de boodschappen met veel plezier bij jouw te bezorgen!

 

Mag ik binnenkort bij jou de boodschappen bezorgen?