Sociale werkplaats

Geplaatst door Boodschappenonline 13-02-2013 0 commentaar Nieuws,

Boodschappenonline heeft haar doelstelling om binnen zoveel mogelijk facetten een MVO onderneming te zijn, verder vormgegeven. Dit door als het gaat om drukwerk te kiezen voor De Reest Multimedia uit Staphorst. Waarom? Kwaliteit is belangrijk, maar dat De Reest Multimedia sinds 1 juni 2012 is samengegaan met Reestmond uit Meppel gaf de doorslag.

 

Reestmond en Boodschappenonline

 

Reestmond voert voor de gemeenten Meppel, Westerveld, Staphorst en De Wolden de Wet sociale werkvoorzieningen uit. Het doel van Reestmond is dan ook mensen die wat verder van de arbeidsmarkt afstaan te ondersteunen, waardoor de kans op een reguliere baan wordt vergroot. Reestmond is een echt werk- & leerbedrijf. Haar medewerkers worden in een zo normaal mogelijke arbeidsomgeving opgeleid voor een vak. Medewerkers die niet in staat zijn uit te stromen naar het vrije bedrijf, gaan binnen Reestmond aan de slag, waarbij de werkzaamheden zijn afgestemd op hun mogelijkheden.

Boodschappenonline besteedt regelmatig werk uit aan de Reestmond, vaak gaat het hierbij om onderhoudswerk en reparaties aan steekwagens of magazijntafels. Uiteindelijk streeft Boodschappenonline ernaar om alle mogelijke werkzaamheden met betrekking tot onderhoud en reparatie uit te besteden aan de Reestmond.
www.reestmond.nl

 

De Reest Multimedia en Boodschappenonline

 

Door de samenvoeging van De Reest Multimedia en Reestmond is er een bedrijf ontstaan, dat opereert op een zeer breed multimedia platform en een geheel eigen invulling aan het begrip Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen geeft. Bedrijven die hun drukwerk door het bedrijf laten verzorgen leveren zo ook een bijdrage aan dit streven. Dit omdat ‘Reestmonders’ aan de slag gaan binnen De Reest Multimedia. Ook duurzaam produceren staat bij De Reest Multimedia voorop. Zo wordt geprint op “groene” machines en wordt er in de drukkerij zoveel mogelijk op Fsc papier geprint en gedrukt. Medewerkers gebruiken zoveel als mogelijk plantaardige en milieubesparende inkten en wasmiddelen.
www.dereest.nl