Boodschappen voor zorginstellingen

Als zorgorganisatie gaat uw zorg uit naar het begeleiden van de cliënten. Samen koken en eten zorgt niet alleen voor een gevulde maag, maar schept ook een band met de bewoners en de woonbegeleiders.
Met de boodschappenservice van Boodschappenonline bezorgen wij de ingrediënten voor een gezonde en lekkere maaltijd op alle kleinschalige woonlocaties en ontzorgen wij uw zorgmedewerkers. Gemakkelijk en dat alles zonder bezorgkosten.
Zorg draait niet alleen om eten, maar ook om andere dingen om cliënten verder te helpen. Samen boodschappen doen is daar een onderdeel van. Laat uw bewoners samen met de woonbegeleiders de boodschappen online doen, vanuit een eigen boodschappenlijst en laat ze kennis maken met de voordelen van het internet.


De bezorgservice voor al uw woongroepen

Bij Boodschappenonline kunt u terecht voor al uw boodschappen. Naast vers fruit, ambachtelijk brood en andere levensmiddelen kunt u bij ons ook voordelig de huishoud- & schoonmaakartikelen bestellen. Ons assortiment bestaat uit artikelen van diverse merken, van bekende A-merken tot onze huismerken met de beste prijskwaliteitverhouding.
Boodschappenonline bestellen op de dagopvang


Boodschappen online bestellen op de woonlocatie

Als zorgmedewerker wilt u zich niet druk hoeven te maken over de boodschappen, uw aandacht en tijd gaat uit naar het begeleiden van de bewoners.

Met de boodschappenservice van Boodschappenonline doen wij de boodschappen voor u.

U logt eenvoudig in met uw mailadres en uw eigen gekozen wachtwoord op onze webwinkel, waar u meteen toegang krijgt tot uw eigen boodschappenlijst. Een boodschappenlijst die zelf is samen te stellen op uw assortiment. Artikelen bestelt u bij ons per stuk en voegt u gemakkelijk toe aan uw boodschappenmand. Herhaalaankopen kunt u eenvoudig doen vanuit uw boodschappenmand, wel zo snel en net zo gemakkelijk.


Eigen boodschappenlijst

Bij ons kunt u een eigen boodschappenlijst laten maken. Een boodschappenlijst met enkel de artikelen die voldoen aan uw beleid, een speciale boodschappenlijst voor uw woongroepen.

Wat u maar wilt en met het voordeel, dat u voor uw woonlocaties een afgeschermde omgeving creëert waaruit ze kunnen bestellen. Eenvoudig, overzichtelijk en volgens het beleid van uw organisatie.


Boodschappen worden zonder bezorgkosten geleverd

Boodschappen worden zonder bezorgkosten geleverd

Boodschappenonline levert de boodschappen door heel Nederland en aan elke locatie, ongeacht of het nu gaat om kleine of grote locaties en dit alles zonder bezorgkosten.

Zo worden uw boodschappen volgens de HACCP norm gekoeld vervoerd en voldoen onze magazijnen aan strenge eisen op het gebied van hygiëne. Al onze bezorgers zijn tevens in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG, is een verklaring waaruit blijkt dat het gedrag in het verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van een specifieke taak of functie in de samenleving).

Uw bestelling wordt door onze bezorgers netjes op locatie tot in de keuken en zelfs op wens tot in de koelkast geleverd.

En waar u van andere partijen misschien gewend bent bezorgkosten te betalen is dit bij Boodschappenonline niet het geval. U bestelt gewoon wat u nodig heeft zonder bijkomende kosten!


Besparen op boodschappen

Besparen op uw boodschappen

Bij Boodschappenonline betaalt u niet alleen de laagste prijs u krijgt standaard ook nog eens korting op uw boodschappen. En als er producten in de aanbieding zijn, dan brengen wij dit onder de aandacht bij uw woonlocaties. Zo profiteert u altijd van de laagste prijs.

Aanmelden als nieuwe klant

Benieuwd of wij ook in jouw omgeving leveren?

Vul dan onderstaand formulier in, dan laten wij binnen twee werkdagen weten of wij in jouw omgeving leveren.

 

Informatie aanvragen

Ben je benieuwd naar onze voordelen?

Vul dan onderstaand formulier in en ontvang onze brochure binnen twee werkdagen in jouw mail.

 

Afspraak maken

Wil jij nader kennis met ons maken?

Vul dan onderstaand formulier in en dan kom ik vrijblijvend langs.

 

Offerte aanvragen

Ben je benieuwd wat wij voor jouw kinderopvangorganisatie kunnen betekenen?

Vul dan onderstaand formulier in en ontvang binnen 1 week jouw offerte.